The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Första delprovet

Snart ska jag sätta mig på hojen och rulla in till universitetet för första delprovet denna vecka. Idag handlar det mest om identifiering av röntgenbilder, anatomiska preparat och mikroskopering. Det ska nog gå det här. Jag är mer ängslig inför det andra delprovet på torsdag.

Som om jag inte har fullt upp med att skyffla in kunskap i hjärnan och försöka hålla det ifrån att kondensera bort, den irriterande telefonbuffeln fortsätter terrorisera mig. De har fått tag på mitt hemnummer nu också! Jag är imponerad av deras Stalin-metoder. Infiltrering på hög nivå.. Nu ringer de 4-5 gånger på rad, och växlar mellan mobiltelefonen och hemtelefonen, samtidigt som de först visar och sedan "gömmer" numret som -okänd-.

Visst är det så att man kan säga till sin telefonoperatör att blockera ett visst nummer?

2 COMMENT(S):

Omg.. sån stalker. undrar vad de vill dig :S

 

De vill LURA MIG! Jävla ching-chong!