The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Going Copen-crazy!

Den så länge efterlängtade Köpenhamn-trippen blev av igår, äntligen! Vi bestämde det när vi satt i IKEA-soffan föregående dag. Det är så besluten tas i vårt gäng, när vi är på sprången. Jag blev helt salig när vi satt på tåget mot hufvudstaden, ögonen glittrade säkert på mig. Aida ville att vi skulle leka hennes namnlek (som hon alltid gör på resor), där man kommer på en stad som börjar med den bokstaven som föregående stad slutade på. Hon är dålig på att hantera förluster den tjejen, hittade på en massa städer om jag säger som så; "Pong Ban" någon?

Vi attackerade alla butiker på Strøget! Tjejerna hittade vad de var ute efter. Dessutom hade vi tur med vädret, vackert höstväder med sol och svaga vindar. Det var så mycket folk på gatorna att det var galet. Nästan lika trångt som på IKEA i förrgår. Jag kom på hur mycket jag saknat roliga butiker att fördriva tiden i. Men det gav inte så mycket för min del. Hittade inte vad jag letade efter, så jag var mest killen med smakråden.

Tiden flyger när man har roligt, och vi var tvungna att åka tillbaka till O-town framåt kvällen. Rätt som det är börjar Rasha springa iväg och hoppa i famnen på en kille på Rådhuspladsen. Jag och Aida stod kvar helt chockade. Det var tydligen en "Free hugs"-kampanj. Jag och Aida blev hjärtkrossade till att börja med, men de uppnådde sitt syfte med sina kramar, vi blev mjuka i själen och log under tågresan hem.


Cph-salig.

5 COMMENT(S):

Steve staden heter Ping Bang! //BFF

 

Steve, stilig som alltid - vilken snygg jacka!
(den som ändå kunde gå ut så lättklädd ;-))

Och dina vänner, så snygga och välklädda, nästan så att man inte vågar träffa dig igen om det är såna IT-girls du blir bortskämd med i Köbenhavn!

 

Ohhh omg.. IT-Girls :D please Jenny, du ska se oss när vi inte är i Huvudstaden och innan tentor haha!

Tack för komplimangen :D

/Rasha

 

Nämen ujujuj.. var det såååna schnyggingar som skulle äta våfflor igår! :)

 

Right bff, "Ping Bang" låter ju så mkt trovärdigare! haha

Tack Jenny! :-) Du tillhör ju också IT-girlsen isf! :-P

Ja betty.. men våfflorna var inte tillräckligt mättande... jag blev sugen på flied lice... :-P