The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Hangover remedy

Det blev en skojig kväll/natt igår. Jag skrattade så mycket vissa stunder att jag nästan skulle spy. Men jag spydde aldrig. Inte heller när etanolen hamnade i magen. Jag tror bestämt att mina sphinctermuskler kring magsäckens öppning är vältränade. Fy vad nördigt att skriva så här.

Har ni märkt att man drömmer en massa knasigheter när man är på fyllan? Jag gör alltid det. Igår när jag äntligen hamnade i sängen, hade jag drömmar där en massa släktingar var med, det var väldigt skrämmande. Och det berodde inte bara på mina släktingar. Kanske inte så snällt att skriva det.. hah.. men de läser ju inte bloggen ändå.

Jag lyckades sedan ta mig till H. C. Andersens julmarknad (fråga mig inte varför allt måste ha med H. C. A. att göra), vid lunchtid för en trevlig promenad med några vänner bland en massa stånd som sålde lurviga tomtar och gräsliga troll. Det var folk som var utklädda i ålderdomliga bondkläder och flera hästvagnar trafikerade de trånga gatorna. Jag kände julstämningen smyga sig på. Sedan fick det räcka, och vi gick iväg för en gemytlig brunch inne i stan. 

0 COMMENT(S):