The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Helg och avslappning

Ännu en helg är här, och ännu en tenta är avklarad! Tentaresultaten kom på eftermiddagen idag, och lite nervöst var det innan jag kollade vad jag fick på nätet. Är faktiskt nöjd med mitt betyg, nöjd. Nu kan jag med gott samvete lämna in en ny ansökan om studiemedel för nästa läsår.

Efter föreläsningen om vätskebalansen i vår knopp, lunchade vi på IKEA och tog en runda. Aida handlade lite för mycket för vad våra cyklar orkade med. Jag var optimisten själv, och tänkte att om kineser kan lasta sådana enorma berg på sina cyklar, ska vi minsann inte vara sämre. Det slutade med en taxi hem.

Nu ska jag förbereda magen för kvällens strapatser. Det blir pubcrawl för hela slanten för att fira en godkänd tenta och för att det är Eid/Bajram igen. Jag är inte muslim ju, men jag kan ju alltid sympatifesta för deras skull. Inga hämningar ikväll. Undrar var jag vaknar upp någonstans imorgon. God kväll alla!


Studentens transportmedel i alla tillfällen.
(Suddig för att jag skakade av skratt...)

0 COMMENT(S):