The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

I [Malmåu]!

Hello Malmö! Befinner mig nu på blå-gul mark efter en hurtig resa från Odense. Har under dagarna efter njurlabben tillbringat en väldans massa tid med att skriva rapporten tillsammans med mina kära kursare. All denna jäkt berodde ju naturligtvis på att vi ville få den någorlunda färdig innan helgen, så att vi kunde göra annat under helgen. Syrran min kommer ju ner för att roffa åt sig sina presenter, och jag var ju tvungen till att närvara.

Jag har hunnit få mig en dos vaccin också under dagarna. Systemet är så smidigt i Danmark, att jag förvånas gång på gång. Sverige borde återgå till systemet med en tilldelad husläkare. Då skulle vi slippa alla frustrerande vårdcentraler och otrevligt bemötande. Och gratis är all sjukvård i DK, trots att de har en högerregering.

Nu följer en spännande helg med trevliga aktiviteter. Jag ser fram emot en (nästan) pluggfri helg.

3 COMMENT(S):

Elisabeth L.

Så du begav dig dit tidigare! :D Nu blir famlia glad!

 

Tell me the secrets: Vad händer med vaccinet i Danmark?

Ha en underbar helg!

 

Louise, handlar om att du ska prata med din egen läkare! Resonera med honom/henne om ditt arbete på sjukhuset... :-)

Önskar dig en lika underbar helg!