The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Jävla wake-up call

Blev väckt av en sliskig söt stämma, som babblade en massa mandarin till mig i telefonen. Jag trodde det var en bekant från Malmö, men icke. Jag kontrade på kantonesiska och engelska att jag inte fattar vad hon säger, men tydligen förstod hon så pass mycket engelska och kantonesiska att hon sa: "Men det är ok, jag fortsätter prata mandarin bara."

När hjärnan vaknat till lite, kom jag att tänka på de där "Somalia-samtalen". Hon var ännu en sliskig bedragare med en söt stämma som ville få mig att ge en och annan upplysning när jag knappt förstår sammanhangen. Jag babblade engelska i synkroni med hennes mandarin-babbel. Hon fattade galoppen, och sa ett kort: "Ok bye."-klick-

Frågan är vad +61290571, ett australiensiskt nummer ringer mig för. Hur fick de jävlarna tag i mitt nummer? Dålig start på dagen, dålig!

0 COMMENT(S):