The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Mina belastningar

Det har blivit något av en tradition att jag ska skaffa mig små "belastningar", som jag kallar det, under varje modul/kurs. Jag tyckte att det var betydligt roligare att plöja igenom hela Twilight Sagan under en kurs istället för att plugga, sedan var det ju asiatiska serier ett tag. Nu senast var det ju Supernatural-serien som ockuperade min tid, och då menar jag att jag bokstavligen körde igenom flera säsonger på kort tid. (Undrar vad jag hittar på under denna modul.)

Så nu är det bara hälsosamt tittande varje vecka när ett nytt avsnitt släpps av de serier jag följer, hoppas jag. Men kikade lite på en annan TV-serie häromdagen: "Glee". Tydligen har den blivit väldigt populär i USA. Jag funderar på att följa den också.

Glee är en feel-good serie, som är i samma genre som High School Musical, men betydligt mer intellektuellt gjord. Så min lillebror som är stormförtjust i HSM lär älska denna serie! Martini, börja se på den! ;-)
Glee - Don't stop believing

4 COMMENT(S):

Hehe, Steve. Öppna inga andra program än Word på datorn om du ska plugga :P

Glee är en härlig serie, jag älskar Sue! Och Don't Stop Believing, underbar i de flesta arrangemang.

 

Då ska jag inte berätta om ngt skitkul som jag har hittat hahaha...you would love it..

 

Jenny, jag håller med.. Sue är riktig ball! och en intressant rollfigur!

Berätta betty! I would love to know! :-P

 

hahaha... den heter kinarestaurangen..hittas på tv4play.. först tror man verkligen att det är parodi. But it is so funny! Something will come to mind!