The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

A Shit-walk in Malmoe

Jag brukar lägga märke till onödiga saker, som ingen annan vanligtvis bryr sig om. Har tänkt på hur många "tuffa" killar här i Malmö går fram längs gatorna i staden. De har på sig sina överdimensionerade dunjackor som ger dem förnimmelsen av att ha "buffalo necks", sedan vaggar de fram sida till sida och fläktar friskt med armarna. Viktigt är att kisa lite med ögonen för att sätta den nödvändiga touchen på den där "farliga" raggarlooken. Jag tycker dock att det mer ser ut som att de har gjort i brallorna och måste därför gunga sig hem för att torka sig ordentligt, därav "the shit walk".

Hade en riktig trevlig dag igår med nära vänner! Jag var egentligen en aning trött först, men all trötthet blåstes bort när vi hade det så där riktigt gemytligt. Senare på kvällen mötte jag upp Andy efter att han varit på sitt företags julbord (lite för tidigt för julbord enligt mitt tycke). Vi skulle ta något att dricka på Lilla Torg, men det blev spontant mer än bara en drink. Kom i säng ganska så sent eller tidigt om morgonen, beror på hur man ser på det. Sånt tycker vi om!

Idag blir det familjedag. Ska bli kul att umgås med bröderna, så länge Martin inte tvingar oss till att spela Monopol! Då svimmar jag, på riktigt.

0 COMMENT(S):