The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Stor flicka!

Betty har blivit stor, så stor att hon har lämnat tonåren! Min privata hälsning och löfte om att hon får en trevlig present nästa vecka när vi träffas räckte inte. Hon tvingade mig att blogga om hennes födelsedag också! Vilken syrra jag har alltså...

Ett officiellt grattis på bloggen tillägnat min kära lillasyster som inte längre är en liten skit, utan en stark och handlingskraftig ung kvinna! Må den lilla krutdurken leva ut i hundrade år! Hipp, hipp, hurra, hurra, hurra, hurra!


3 COMMENT(S):

JAG TVINGADE INTE DIG ATT SKRIVA ETT BLOGG-INLÄGG! ...Jag KANSKE föreslog det bara... hmhph..!

 

Du föreslog det väldigt bestämt! :-P haha

 

Och jag trodde att jag föreslog att skicka presenter till mig?? :P