The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Ta mig till havet

Sätt mig i en timmerstuga med en öppen eldstad i. Låt mig sitta nerbäddad i en gammal skinnfåtölj framför den, med en kopp rykande varm te i handen, samtidigt som snön faller utanför mitt fönster. Att få känna den friden att vara fri från alla elektroniska apparater som gör mig ständigt nåbar, när jag befinner mig i en skog. Den ringande tystnaden som låter som psalmsång i en prästs öron. Ge mig möjligheten att vandra under mäktiga trädkronor, på en stig som leder mig till porlande bäckar. Följa den och se ifall den leder mig till havet. Dofterna, synen, känslan av att vara i och omgiven av naturen. Det är att finna sina rötter, sin riktiga grund.


En kopp te, inte i en stuga.

2 COMMENT(S):

Tjusig tröja, gillar den skarpt! :D