The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

1st of December

Igår var det dags för en gemytlig fikakväll hos fröken Rasha, minsann! Hon hade överträffat sig själv och dukat upp allehanda kakor och tilltugg, jag blev mätt bara på att se på bordet. Det var egentligen hattema, men ehh.. vi hade glömt våra hattar någonstans. Jag glömde min i bakfickan, opps. Det var fullt hus, och vi tackar värdinnan för en riktig trevlig afton med go'a kakor och mingel bland mingelvänliga människor.

Första december, gott folk. Månaden av julstämning och hetsköp är återigen här. Snälla, vänta inte med inhandlandet av julklappar till dagarna innan julafton, jag vill icke trängas med galna horder av människor på jakt efter sista-minuten-klappar. Planera, planera!

Dagen i ära, är det World Aids Day. En dag att minnas de miljontals Aids-offer runtom i världen, och uppmärksamma det skydd som kan förhindra så många fler dödsoffer, kondomen. Min ilska riktas idag mot den katolska kyrkan som enträget håller fast vid att kondomen är en synd, och inte borde användas som prevention mot sexuellt överförbara sjukdomar och graviditet. Vad tänker dessa guds män med, kan jag fundera över ibland.


The Red Ribbon.

0 COMMENT(S):