The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Bror Duktig

Jag hämtade ut julklappen till mig själv i morse, jag är happy om man säger så. Kanske visar jag er vad det är vid ett senare tillfälle, tillsammans med en outfit. Undrar vad det kan vara. Håhå. Annars blev det en flitig-tur till biblioteket där jag pluggade ihop med Fatoma. Det blev mycket snicke-snack som det borde vara, men vi kände nog ändå att vi fick något gjort. Vad duktiga vi har varit.

Vidare till after-study mellanmål med J. och Lenglui som de kallar sig själva här i kommentatorfälten. Alltid lika hyggligt, vad mer kan jag säga än det?

Måste gå, brorsan drar i mitt hår. Han har satt upp en massa flätor i håret på mig. Han vill bli frisör idag..


Flitig.

4 COMMENT(S):

Awww, ingen annan som ville fota dig Steeeeeeeeeeeeve? ;)

/J

 

jag seeeer kaaameraaaan!

 

hahaha I know.. det första jag såg... kameran :P :D hihihi


/R

 

Oh c'mon! Var skulle jag gömma kameran? Göra ett hål i en bok och låta linsen kika fram? :-P