The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Coco-rico

En chill måndag har passerat. Att vakna upp på morgonen och veta att det är måndag och att en föreläsning väntar, är inte kul. Det värsta är när man väl sitter där och önskar att man inte gjort sig det besväret, utan legat kvar i sängen istället för att ta sig till ännu en usel föreläsning.

Vi lyckades avsluta ännu en rapport och få det ur vägen. Sedan lunchades det på en italiensk restaurang med operasång i bakgrunden hela tiden. Jag önskar mig så ofta att danskarna kunde införa begreppet "Dagens lunch" här också, med bra priser och all inclusive. Det hade inte belastat min pengapung lika mycket.

På kvällen gästade vi vår lokala biograf som ligger inne på tågstationen, granne med stadsbiblioteket. Fråga mig inte varför odensianerna har lagt dem inne på en tågstation. "Coco before Chanel" blev kvällens film. En trevlig sitta-igenom-film, men inget särskilt egentligen. För den som är intresserad av Coco Chanels liv, är det en ok upplevelse. För den som vill se drama och pulsförhöjande scener, låt bli.


Audrey Tautou som Coco Chanel.

2 COMMENT(S):

Steve, så ofta som du äter ute i Danmark och du klagar på dyra priser när du äter i Malmö! Nästa gång vi käkar här får vi bestämma nåt ställe INNAN.

/J

 

Deal! :-) Jag orkar inte heller gå runt hela stan 5 ggr..