The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Däckad i soffan

Opps, did I forget to update today? Det gjorde jag minsann. Kanske kan det bero på pubcrawl igår? Den där vi gick från pub till pub för att avsluta på en klubb med en massa rockig musik. Vilket förklarar varför jag vaknade för sent idag och gått som i en dröm kors och tvärs över lägenheten för att försöka packa kofferten inför morgondagen.

Resan började hemma hos vår kära norska, Silje, som stod för härliga hemlagade pizzor. Vi började så smått med Ludo med shotglas. Men till och med jag tyckte att glasen var li-ite för små. Jag höll mest på med att fylla glasen istället för att tömma dem. Host.

För er nyfikna framtida odensianer, startade vi, ett härligt sällskap på nästan femton personer, på De fede, som var för fettigt och rökigt för oss. Vi ungdomar vände klacken i dörren. Sedan var det Smagløse, vilket säger allt, ett ganska smaklöst ställe. Hah. Vidare till Christian Firtal, med en massa hormonstinna medelålders män, gamla nog att vara våra fädrar, som stirrade på vårt kvinnliga sällskap tills ögonen poppade ut. Rundade av med härliga Irish Coffees på Ryan's, där Elins pojkvän, Christian, spelade för kvällen. Riktig duktig är han! Om jag bara får en tiondel av hans skills på gitarren, är jag en lycklig man. Sist men inte minst, Boogies. Aida älskar Boogies, och anser att det är the place, men jag får aldrig erfara det när jag är med. Am I the problem perhaps? just a thought... 


Pubcrawl.

3 COMMENT(S):

ohh stivi! saknar er massa!!! /Ishi

 

hahha fan vad jag ser plastik ut på bilden nere i vänstra hörnet Big LOL!

 

Miss you too, Ishi! Du måste komma ner och hälsa på oss snart! :-)

Plastik? :-P YOu are crazy..