The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Getting fat!

Matfesten fortsätter! Vad ska man inte göra under julen än att äta sig fet och bunkra upp med subkutant fett inför kommande tentaperiod, som väntar på mig om knappt en vecka? André och Anna huserade oss tappra matentusiaster igår i deras centrala tvåa. En alternativ julmiddag, som vi enhälligt har beslutat för att göra till en tradition på Annandag Jul.

Idag skulle jag först till templet en sväng, för att sedan ta en mini-tur i mellandagsreadjungeln innan jag skulle möta upp med kusiner för ett restaurangbesök. Förstår ni varför jag sitter rent slö och slut i knoppen? Ehm, angående första anhalten... för många kineser gör mig nervös. Vad gäller rean hittade jag lite snygga grejor utan att köra ett hål i plånboken. Middagen ute var som alltid väldigt trevligt. Vi hann få en glimt av Kent innan han for iväg till Barcelona för att sitta klättra upp på tak och pimpla vin i alla fall!

Nu är det iväg mot sängen. Jag måste upp tidigt imorgon för ett besök hos frisören. Håret ryker imorgon, mitt herrskap!


The peeps.

2 COMMENT(S):

Helt off topic men skulle du kunna länka sidan där man räknade om svenska betyg till danska? Kollade på din gamla länk men danskarna hade gjort om sidan och jag är lost. Tack på förhand!

 

Tja Carl! Jag har nu uppdaterat länken i inlägget, så kika bara in där. Säg till om det är fler döda länkar!