The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

聖誕快樂 - God Jul!

Jag är nog inte ensam om att vara borta från cyberspace en bra del av tiden just nu. Men det är bara sunt och precis som det ska vara. Tiden för vänner och familj kommer inte i överflöd, och fort går två veckor.

Var på bio med mina syskon, André samt hans syskon igår kväll. Avatar i tredimensionell version var värt de pengarna, tycker jag. Den bästa filmen som jag har sett på bio på väldigt lång tid i alla fall. Mina syskon har däremot svårare att bli nöjda. Även om man kan gissa sig fram till upplösningen i filmen "hur lätt som helst", enligt David, blev jag ändå varm om hjärtat. Jag njöt.

Har annars julbakat idag, det slutade som vanligt med att jag nästan gjorde allt själv. Ja, har man rastlösa syskon så har man. Men jag önskar Eder alla en God Jul, nu ska jag till årets släktträff. Pu-ha. 


Bagarn.

3 COMMENT(S):

Jättefin bild på dig, Steve!
God jul!!!

/Rasha

 

Att du vågar baka i de fina kläderna=)

Jag har börjat smygläsa ;)

 

Tack Rash! :-)

Karro, jag har ju julförklädet på mig! :-)