The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Hårchock

Jag är faktiskt lite förvånad över hur vågad frisyren har blivit. Rent ut sagt förstummad! Det tog den stackars frisören gott och väl en och en halv timme att klippa klart. Mitt hår är inte att leka med, alltså. Håller på att vänja mig vid synen i spegeln.

Känner att jag snart behöver lite lugn och ro igen. Idag har varit relativt lugn, men jag tror att jag har blivit så pass van vid min tysta lägenhet i Odense att jag inte riktigt kan koppla av även om jag är i föräldrahemmet. Det väsnas liksom för mycket.

Knappt en vecka kvar, sedan börjar allvaret igen. Frågan är om jag ens är uppvilad för att kunna tampas med tentamonstren nästa vecka, eller om jag snarare är urladdad?

2 COMMENT(S):

MEN DIN RACCCKKKARE!!! Lägg upp bilder... du vill bara retas du!


/Rasha

 

Bild bild bild!