The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

I Malmø

Efter en massa förseningar och svordomar, kom jag fram till Malmö så där en två timmar senare än tänkt. Jag ska aldrig mer resa på en söndag. Överfyllda tåg, förvirrade tågkonduktörer, jobbiga medresenärer... Sedan skottar de inte perrongerna ens! Där fick jag försöka rulla på resväskan i snön på Malmö Centralstation, inte blev det lättare inne i stan, eller den vanligtvis så korta promenaden från busstationen upp till föräldrarna. Vem har gömt de förbannade plogvagnarna?!

Mådde bättre efter lite uppassning och mat från mamsen. Det är trevligt att bli ompysslad som om man vore 5 bast igen. Men tyvärr är verkligheten den att jag närmar mig medelåldern, med språngmarsch! Fy sjutton.

Ska njuta av att ha eget rum här i hostel China-inn, för när syrran dyker upp blir jag minsann utkastad. Då är det plötsligt hon som är princess of the ball, och jag hamnar i ett trebäddsrum. Bara för att hon är tjej. Orättvist!

0 COMMENT(S):