The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Jul i stugorna

Så är den här julen i princip förbi! En familjehögtid för oss alla att umgås med dem vi kanske vanligtvis inte har så mycket tid eller möjlighet för. För min del är det då vår årliga släktträff som kommer på tal. Jag har lite delade känslor inför det, precis som så många har inför sin släkt.

Men det var trevligt igår även om jag inte kunde äta så mycket av maten som erbjöds. Det kändes kanske lite ohövligt att jag inte kunde äta maten som ställdes fram, men nog är det lite kontroversiellt för kineser att man inte äter kött. Kvällens underhållningsledare var min far, som alltid håller i taktpinnen och megafonen. Han sätter temperaturen på festen. Vi barn fick en hel del goda skratt över en rad interna omständigheter!

Idag ägnades åt kärnfamiljen. Juldagsbrunch med julklappsutdelning efteråt. Jag är glad över att mina julklappar gick hem. Mycket tanke bakom. Martin fick sedan sin önskan uppfylld och vi spelade Monopol, där David svepte bort oss alla med sin oförståeliga tursamhet! Vi hade aldrig en chans. Mamma ansträngde sig för att ordna en mumsig juldagsmiddag.  I'm happy, and I hope You all are as well! Peace & Love.
Skönheter.

4 COMMENT(S):

nawww..... Vad kul! Elisabeth ser sååååå liten ut på den bilden där hon lutar sig över monopolbordet =D hehe.. Hoppas ni hade det kul!


Kramar

/Rasha

 

Hon är liiten! ;-) VI hade kul... tror David hade roligast, eftersom han vann! :-)

 
Elisabeth L.

Jag är inte alls liten! Bara kameravinkeln...försökte ju dölja hur ful man var den dagen..

 

ehm... *visk* ett tydligt tecken på att min syster fiskar komplimanger! *host*