The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Middag med några glada stjärtar

Oj, jag har varit försvunnen under två dagar. Skyll på min internetleverantör den första dagen som släckte ner systemet. Igår däremot berodde det på något betydligt trevligare. Middagsbjudning på Steves vis, med asiatisk mat och underbara människor vid bordet! Som den självkritiska amatörkocken jag är, kunde maten varit bättre eftersom jag definitivt är ovan vid att laga mat för så många personer. Men allt det glömdes bort när de där härliga stjärtarna fyllde mitt hus med glada skratt och underbar stämning!

Sedan missade jag ju säsongsavslutningen av Idol, men min uppdaterade syster rapporterade att vår favorit tagit hem spelet. Erik Grönwall gillar vi! Får se hur hans nya skivor låter, kanske... kanske kan jag tänka mig att slösa pengar på hans röst.

Nu ska jag slå in lite presenter. Nästa bjudning väntar ikväll. Hemmabakat julmums, med hemmagjord glögg.. vem tackar nej till det?


The guests, och ett hörn av huset.

2 COMMENT(S):

Kunde inte sett snyggare ut =)


/Rasha

 

Instämmer ;-)