The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Multitasking

Maskineriet är i full gång i stugan! Jag chattar, äter, tittar på TV, shoppar online, fixar julklappar, städar... allt på samma gång. Tur att jag har lite simultankapacitet i mig trots allt. Undrar från vilken förälder som jag har fått det ifrån, men det känns inte som att det är någon av dem. Kanske fått någon multitasking-gene från mor- eller farföräldrarna. Är det 'fysiskt möjligt' för en kille?

Förutom snövädret som har varit över oss idag, har klimatet varit den stora snackisen. Aida luftade sin frustration över klimatmötet i Köpenhamn i morse. Jag håller med henne i att det är orimligt att de rika länderna inte tar större ansvar! Varför står USA och Kanada så långt ifrån EU? Varför ska Kina betrakta sig som ett u-land, när det i realiteten inte är långt ifrån att ta över som nästa generations stormakt? Varför kan inte kineserna själva investera i miljöarbetet istället för att begära pengar från väst, samtidigt som de i själva verket blankt struntat i allt som inte har med expansion och pengar att göra? Berätta för mig, är det bara jag som är så himla skeptisk mot Kina?

Och förresten, lovet har börjat för mig! Två veckors balansgång mellan nöje och nytta. (I den ordningen.) Härligt!2 COMMENT(S):

hehe du verkar va en helkul kille!Roligt och läsa din blogg och lär återkomma:)

 

tack! :-) welcome back anytime..