The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Odense på besök

Jag försökte vara duktig och läsa lite njurfysiologi igår, med varierande resultat. Men strunt i det nu, för igår var Rasmus på besök i Malmö. Nina och Agnes mötte upp, och vi blev ett litet minigäng från Odense som struttade runt i innerstan. Det är första gången som jag pratade danska på hemmaplan. Underligt.

Dansken tyckte att det var en väldigt trevlig stad, väl upplyst om kvällarna, fina gamla hus, och en hel del höghus. Han vågade inte riktigt komma med något negativt antar jag, för annars hade vi huggit honom! Hah! Men nu förstår han att jag har flyttat från storstan ut till landsbygden. Brr.

Agnes bjöd på middag hos sig på kvällen. En väldigt fin lägenhet med högt i tak och utmärkt placering i innerstan. Nu vet jag vad jag ska leta efter som första lägenhet efter examen. ;-)

0 COMMENT(S):