The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Ta mig till värmen!

Det var hårt att vakna klockan sex på morgonen för att sedan gå till jobbet. Gatorna låg öde, luften var isande kall och Stevie ville bara ner i sängen igen för att sova ut. Gick på stand-by hela arbetsdagen för att komma hem och ligga apatisk på soffan stirrandes på en vit fläck i taket. Somnade därefter.

Kom att tänka på min vinterresa med kusinerna för snart tre år sedan, till sol och värme borta i öst. Jag vill till vita stränder och solskensbad i Thailand! Eller sätt ner mig i Japan eller något. Istället ska jag gå här och huttra under plädar och filtar. Jag vill dit igen, vem är på? Sista-minuten resa till Tokyo?

En späckad vecka följer. En massa trevliga saker inplanerade till helgen. Jag längtar.


Lantau Island, HK.

4 COMMENT(S):

JAGJAGJAGJAG!!! *hoppar upp och ner* NÄÄÄR ÅÅÅKER VIII?!?! Inte thailand dock.. jag vill till jaaaaapaaan... NÄRNÄRNÄRNÄR?!?!?! :D JAG SKOJAR INTE! Precis som när du sket i mig och åkte upp till sthlm utan att säga till... för du "trodde att ni bara praaatade"

 

:-P Jag tänker inte bjuda på din biljett... så tro inte att du kan lura mig till att boka ngt som jag sen måste betala dubbelt så mkt för! Så dum är jag inte längre.. Det kanske fungerade med karamellerna när vi var små, men jag har blivit klokare sedan dess.. luckily! hah!

 

JAG BETALAR MIN EGEN BILJETT DIN GÖK! Jag är faktiskt stor flicka nu. trots allt TJUGO. Det är en tvåa och en nolla det. Vi har samma första siffra nu. :) Men är priserna höga?? Japan skulle sitta som handen i handsken..mm..

 

Tokyo är dyrt... både att åka dit och vara där.. jag får nog sälja dig eller ngt för att ha råd. :-P