The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Tidig julklapp!

Vem älskar inte att få en överraskning i plånboken sin? Jag hade nästan glömt bort att det skulle komma paket till mig denna månad. Min långt efterlängtade skatteåterbäring! Ja, det var ju synd att jag inte fick dem i somras för att kunna spenderas i New York. Men vid närmare eftertanke, känns det inte alls illa att mitt julklappskonto är välfyllt istället. Lyxigt värre.

Jag lovar och svär på Netters Anatomiatlas att jag icke ska bränna upp pengarna på onödiga förbruksvaror innan julafton. De ska sparas till mellandagarna. Eller varför inte läggas på den resan som jag drömde om igår? :-P


Studentens lyxsituation.

2 COMMENT(S):

Må du hålla det du lovar. Amen!

 

Insha'Allah! :-)