The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

U-landsadministration

Litet fult påhopp, men jag lånar Aidas ord. Eller ja, hon kallade det för en polsk administration. Det är så det ser ut när snön ligger hårt packad på marken, allt står stilla, och det blir "fysiskt omöjligt" för vår föreläsare att ta sig ut till universitetet. Hur kan det vara omöjligt när vi själva kunde ta oss ut i det här vädret?

Sen spammar de vår studentmail med tio liknande mail där de ställer in både föreläsningen och grupptimmarna idag, uppmanar oss att tränga ihop oss på övriga grupptimmar. Sedan knappt en halvtimme efteråt spammar de oss igen för att denna gång meddela att grupptimmarna avhålls som vanligt. Nu är det plötsligt "fysiskt möjligt" för honom att ta sig till universitetet. Jag väntar på nästa mail där de ställer in det igen.

Funderar på att bara låtsas som att jag aldrig fick det andra mailet. Vem fan går och kollar i inboxen igen när man redan fått besked om att undervisningen är inställd? I do, apparently... stupid.

3 COMMENT(S):

hahahahha... kollade min mail och det var verkligen 10 mail vi hade fått! Jag kunde heller inte ta mig ut till uni.. det var lika fysist omöjligt för mig =)

Hygge!

 

Det är skitdåligt!

Jag och Eva kunde inte ta oss över bron idag, men de andra från Lund kunde =p

 

Jag hoppas jag kan ta mig över bron under helgen! :-P Annars blir det icke roligt!