The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Aqaba nästa!

Otroligt nog blev det en tredje omgång igår! Blev allt i allt en riktig hygglig afton igår, och vi började kvällen med indisk mat med ömsom djupa samhällspolitiska diskussioner, ömsom skämtsamma historier, kring matbordet. Jag är riktigt glad för detta gäng! Efteråt försvann vi unga och pigga människor ut i Odenses natt.

Dagen har annars varit smått förvirrad. Jag har ränt omkring och tvättat, packat, städat, diskat.. ut och in... upp och ner.. allt på en gång, samtidigt som jag pratar i telefon med mor min. Det är först nu som säcken knyts samman så att säga. Jag tror det är nervositeten som infinner sig inför varje resa. Det är liksom äntligen dags att åka iväg, efter all väntan!

Jag har lagom höga förväntningar på resan, och väljer att sätta ribban aningen lägre. Då kan man bara bli positivt överraskad. Just nu ser väderleksrapporterna lite dystra ut, det vill säga som en svensk sommar. Men vindar kan vända!

Lovar inget, men ska försöka uppdatera er lite då och då om läget i Jordanien! Men det blir inte dagligen som i New York i alla fall. Ok, nu beger vi oss! Take care!


Wadi rum.

5 COMMENT(S):

Ja det är DEJLIGT! Hoppas du får det underbart nu, ser fram emot att höra/läsa allt sen, om du nu kanske inte skrivet något medan du är där. :D

Och usch, han "internetkändisen" du skickade länk på var icke snygg.. Blev jag lite förolämpad, haha. Fick lov att fråga Adam men han tyckte inte att jag var SÅÅÅÅ lik. Skönt att höra det i alla fall. ^^

Jag orkade inte kolla upp "Lincoln och Kennedy"-historien, men om det stämmer så är det lite smått kusligt.

Som sagt; hoppas att du får det bra. Jag tar hand om ISIGA Sverige, om du lovar att du har det skönt åt oss båda! Väderprognoserna stämmer nästan aldrig tycker jag, så lite inte på dem. Men sant det du skriver; gå in med lägre förväntningar så blir allt mycket bättre om inte bäst.

Och 19.5 är högt det med men det ska nog gå att fixa. Går ut med 19.x. Så får se vart jag hamnar i framtiden. =)

 

Jag väntar på många bilder. Och jag hoppas att du inte får göra något som jag hittade igår... SANDBOARDING :D Verkar skitkul!

Hoppas du har det bra därborta!!! Sverige saknar dig. Eller ja, Danmark? Puss och kram

 

Hej Steve! Jag ska börja läsa till läkare nu i århus på torsdag och idag var vi över tio svenskar som var här och snackade lite och umgås. ALLA har tagit hjälp av din blogg inför flytten och speciellt din checklista, den är helt enkelt underbar! Så stort tack, den har gjort flytten till Danmark så mycket lättare! Ha det grymt i Jordanien nu!
/ Johan

 

Enjoy the trip Steve. Försökte ringa dig i söndes men så insåg jag ganska fort att jag hade missat dig :( Men vi ses till nästa helg. Har fixat så jag är ledig helgen och ska bara bli av med min fredag med.
Take Care

 

Haha Christoffer, du är bara en aning lik.. ta det inte som en förolämpning! :-P

Betty, många bilder har det blivit.. men allt för många på stenar och berg.. :-P Vi får se.. men vissa är riktigt roliga! Väntar på att få ladda upp dem.. vågar inte göra det här..

Johan, riktigt härligt att höra att ni har fått hjälp av bloggen! Det är också en av anledningar till mitt skrivande! :-D Önskar Er stort lycka till med skolstarten! Hör gärna av er om hur det går! Ha det bra!

Andy andy, always a bit late! :-P Vi hörs när jag är hemma! Peace buddy!