The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

En vecka till värmen

Om ganska exakt en vecka ligger jag på en sandstrand med solen gassande på mitt huvud, en paraplydrink i handen, och hör glada skratt runt omkring mig. Inga bekymmer, inga fler sömnlösa nätter, och definitivt inga fler medicinska böcker (på en vecka i alla fall)! Kan ni förstå min längtan? Hade ni förstått min längtan bättre om ni hade känt vilken kraftansamling min kropp gör för att klara sig under de sista dagarna upptill tentorna?

Vår trupp har utökats till hela tolv personer nu, tolv personer som tillsammans ska till Jordanien. Härligt! Det är som när pensionärer åker på resor, för då reser de i stora grupper och följer en liten knubbig dam med ett rött paraply i täten, för att inte försvinna bort i vimlet.

Drömmarna om nätterna blir bara galnare och galnare... I förrgår befann jag mig i post-Saddam Irak, och igår var jag bestämt i antika Egypten. Undrar om jag står inför Djingis Khan inatt?


Aqaba.

4 COMMENT(S):

Jag undrar ibland om du inte lägger mer tyngd på dina axlar än vad du faktiskt behöver, Steve?

Men jag avundas dig din semester, här i Norden går ju solen aldrig ens upp. Så passa på och njut och sen får jag försöka känna solens strålar från dina Jordanien-foton :P

 

Hej!

Mitt namn är Amanda och jag har följt din blogg fram och tillbaka,

den är jättebra! :)Jag har bara en fråga till dig,

eftersom att jag har förstått att du läser till läkare i DK!Jag fick en Standby-plats med tilsagn från Köpenhamns universitet.

Vad innebär detta egentligen? :)
svara gärna på min blogg eller mail:)Hälsningar

Amanda Lahti

amandalahti.blogg.se

 

Haha, söööt! Älskar dina inlägg, många är djupa och får en att tänka efter och andra kan man bara skratta åt. Hoppas du följer den knubbiga damen med det röda paraplyet, förvirra inte bort dig i vimlet, haha. Är avundsjuk på dig som får åka iväg om mindre än en vecka nu. LYX! Men njut för oss båda med paraplydrinken i handen! :D

 

:-) Jag kommer att njuta supermkt av solen där nere! I gengäld vill jag att ni lovar att inte förfrysa bort era tår medan jag är borta! ;-P