The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Going Classical

Barnen var dumma mot mig när jag var liten, de retade mig för att jag lyssnade på klassisk musik. Jag tyckte däremot att de var dumma som inte förstod sig på vad "riktig" musik är. Det tycker jag ännu idag. Men det är lite mer accepterat att jag lyssnar på klassisk nu när jag är lite gråhårigare och äldre. Tur är väl det.

Vad är bästa musiken när man pluggar? -Classical of course! Det är för mig ett mysterium hur man pluggar till tysk hårdrock eller annan dunk-dunk musik. Rachmaninovs Vocalise, Op. 34 no. 14, kör för fulla muggar i min iPod just nu. Njut.


Rachmaninov.

2 COMMENT(S):

Die kleine nachtmusik- Mozart er bedre.:P

 

:-) Den är också bra, men jag tycker om melankolisk musik. hehe