The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

I told you so..

Allting har sin början, och allting har sitt slut. Så även en två veckors intensiv tentaperiod som har handlat om det som många anser vara ett av det svåraste inom fysiologin, njurarna. Det är många kanaler, transportmekanismer att hålla reda på i nefronets olika avsnitt. Det är svårt, men inte omöjligt. Om fjorton timmar är jag en fri man igen.

Vad gäller rubriken refererar jag till vad jag tog upp häromdagen, om att vara extra restriktiv med att gå med i diverse "välgörenhetsgrupper" på Facebook. Där hänvisade jag indirekt till gruppen som menade att de skulle skänka 2 kr per medlem till Haitioffren. Vad hände? Jo, deras beskrivning ändrades så fort medlemsantalet passerade 200.000. Till något så osmakligt som att "Svenska Nekrofilföreningen stod bakom gruppen och att de arbetade för att få lik från katastrofen till Sverige för att ha sex med." [SvD]

People, det finns aldrig något som heter "gratis" eller "välgörenhet utan publicitet". Varken nu eller i framtiden, varken på Facebook eller i verkligheten. Alla grupper där det ställs villkor på antalet medlemmar innan donation sker, är rena rama bluffen, från början till slut. Punkt.

Nu ska undertecknad sova. Vi ses imorgon, utanför frihetens portar.

5 COMMENT(S):

Betyder det att din "5 kr per kommentar går till Haiti" också är en bluff?! KOMMER DU ATT STOPPA TILLBAKS DINA 5 KRONOSAR I FICKAN?! KOMMER DU ATT ÄNDRA OM TITELN TILL "SO LONG SUUUCKEEERS"?!?!?! Jag är mycket förfärad mistör. mm. :O

 

hahah! :-) Nej, de där fulingarna är en bluff, men jag är absolut a man of my words! Pengarna kommer att skickas till Läkare utan Gränser imorgon! Tack för era kommentarer! :-)

 

Hur længe pågår kommentarrækningen då?

 

Jaja, så de här "kommentarspengarna" går inte till din semester då... det hela är mycket misstänkt...

 

:-) Jag vet inte Niveus, lägger till en extra slant och så har jag bidragit med vad jag kan.

Hah, Jenny.. finns inget misstänkt med det här.. bara en önskan att göra det lilla man kan göra för alla drabbade!