The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Omgång två i hamn

Igår var det första dagen på väldigt länge som jag fick sova utan att bli väckt av väckarklockan. Kändes nästan som att få vakna upp på ett lyxhotell på Franska Rivieran, bara nästan. Ett leende på läpparna är en bra start på dagen.

Efter lite slösurfande som jag har saknat så mycket, började städningen. Granen kastades ut, julpyntet fick ta sitt pick och pack och beat it, och alla dammråttor fick sig en omgång. Pedanten inom mig tyckte om det han fick se.

Shopping på Rosengårdcentret på eftermiddagen med Rasha, dejligt! Sedan följde sushi-kväll och det hela rundades av med en andra omgång behandling inne i stan! Jag känner mig verkligen friskare nu. 


Andra omgången.

3 COMMENT(S):

Vilka snyggingar vi är!! hehehe


/Rasha

 

Inte långt kvar nu innan du åker! :D

 

Veggi sushi, Bläää