The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

...one to go

One down, one to go! 

Det var dagens insats det, det praktiska provet i hamn. Gick nog bra förutom någon mindre väsentlig miss här och där kanske. I gengäld tömdes jag på energi. Jag gick på nödlagret, och höll på att somna sittandes i läsesalen efteråt. Icke bra.

Inte ens en promenad ute i kylan hjälpte, så jag kastade in handduken för dagen. Eller ja, jag åkte för att handla mat och började diska när jag kom hem. Det är rätt det som Jens sa idag: "Visst är du en sån som städar och diskar när du är stressad?" Helt överrumplad, blånekade jag till all kännedom om det.


Dangerous one left.

2 COMMENT(S):

Du får gärna komma hit och städa och diska om du vill bli av med lite överskottsenergi och stress, haha. Men duktigt jobbat!

Och ja, Maya Bay-bilden är underbar. Stranden i sig är överskattad men hela stället och just "ingången" vid bergen är underbar. Kan drömma mig tillbaka jag i alla fall! ;)

Och du och din paraplydrink, är som sagt inte ett dugg avundsjuk, haha. Men du kan ju, om du orkar och HAR TID, njuta åt oss båda. Det blev i alla fall mer stilrent nu, får se om jag kommer på något bra framöver - något jag kan tänka mig ha en längre stund, hehe.

Och tack! Jag har precis suttit och läst lite om akutbuk inför seminariet imorgon. Jag har inte tillräckligt bra betyg, kommer gå ut med 19.x (x = ?). Så inte 20.0 inte. Har VG i matte A och B (fick VG++ av den jäveln!) och VG i Engelska B och VG i estetisk verksamhet som jag ska göra en särskild prövning i nu här i vår. Så jag hoppas att jag "bara" går ut med tre VG. Det blir kämpigt, men jag ska göra så gott jag kan. Vet inte om det är helt kört att komma in i Sverige, det visar sig. HP gör mycket det också. Kommer man lättast in i Danmark genom betyg eller HP?

Njut nu under resans gång så ska jag sluta kommentera så långt, haha. Blir alltid lika långt när jag väl börjat. ^^

 

hahahaha!!! SÅ SANT JENS HAR! HAn känner dig!