The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Snön föll

Min syster beklagar sig över att jag nämner Jordanien för ofta på sistone. Jordanien, Jordanien, Jordanien. Visst känner du dig bättre, Betty? Hah. Jag måste helt enkelt ha något positivt att fokusera på för att kunna motivera mig själv till att bänka mig vid ett bord under halvdelen av dygnet. Hålla huvudet ovanför vattenytan ni vet.

Jag börjar äntligen närma mig slutet för njurfysiologin, och redo att ta mig an anatomin, farmakologin och allt det där andra. Visste ni att vegetarianer kissar mer än de som äter en kost innehållande mycket proteiner, ifall alla dricker lika mycket vatten? Det beror på att lägre intag av proteiner i kosten, betyder färre aminosyror att oxidera, som i slutändan bildar urea. En lägre halt av urea leder till att njurarna inte kan koncentrera urinen lika mycket.

Snön kom på återbesök till Odense ikväll. Det ligger nästan en decimeter snö på marken, och imorgon kommer det att stå "Snökaos" på löpsedlarna. Vägarna kommer att vara oskottade och jag får ta fram de där tennisracketarna i garderoben och sätta på fötterna för att kunna ta mig fram.


Snön föll.

4 COMMENT(S):

Halvdelen av dygnet bara? Hehe. Keep up the good work! Jia you!

/J

 

Har du märkt att du kissat mer? =)

 

Jag får ta och bli vegetarian då så jag kan kissa lite mer. ^^

Och tack för dina kommentarer, Steve. Du kommer alltid med så kloka ord! Jag funderar starkt på Norge, men trivs ju så bra på campingen och personalen där. Det som gör det hela svårt. Men jobba intensivt i kanske fem veckor och tjäna lika mycket eller mer som på campingen skulle inte vara fy skam.

Åh, jag älskar Mojito Passion. Har bara druckit (och HITTAT!) den en gång och det var på thai boat, aldrig smakat något lika orgasmliknande. Ruskigt gott! Ta med Resorb, höhö. Säger jag till läkarstudenten, haha.

Blev du förvirrad av shoppingen i Bangkok? Jag sprang som en höna och letade efter allt. Blev dock besviken över att det var på tok för mycket tjejkläder, vilket gjorde att jag och Adam kom fram till följande slutsats; därför det finns så fruktansvärt många Lady Boys där, det finns ju inga snygga killkläder! ^^

Sleep tight! :D

 

haha, kissar nog lite mer faktiskt.. :-P