The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Bror Frisör

I början av min flytt var det ganska skönt med lugn och ro, tystnad. Men nu är det bara kul med lite stök och stim, kalabalik! Saknar därför mina två små musketörer i Malmö, den ena är über-pratsam och kan snacka om samma sak i.. ja, så länge du lyssnar, och den andra är påhittig och kan underhålla sig själv i all evighet. Han skrattar högst åt sina egna skämt, och ibland får vi inte ens höra klart skämtet innan han ligger dubbelvikt på golvet.

Sistnämnda fick för sig att leka frisör med mitt hår en dag. Ni kan tro att han hade kul.

Pippi och Herr Nilsson.

3 COMMENT(S):

AYE URSÄKTA?? Jag tror att du skrev fel.. för du har glömt att skriva om den TREDJE musketören va??

 

hahahah så synd.. steve har glömt bort dig. Om du e smart nog så vet du vem jag e redan.

 

Ehh, har inte alls skrivit fel! Den tredje musketören lever i exil i Uppsala och inte i Malmö.