The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Facebook - A Phenomena

Sov så himla gott i natt, tror jag till och med drömde om något som inte hade vassa tänder och mörka ögon. Har fått i mig en trevlig frukost till ljudet av ljuvliga toner från min nya ljudanläggning. Älskar den!

Jag tar mitt jobb som hobby-vägledare väldigt seriöst, bara så ni vet. Ett mer aktuellt inlägg om årets antagning kan väntas till helgen. Men idag satt jag däremot med ett VIP-uppdrag, för en som funderar på att byta yrkesval. Jag är glad över att jag kan hjälpa, oerhört glad.

Ramlade senare förbi Facebook och fann mig fram till något som lockade fram ett gott skratt, även om det var ett skadeglatt sådant. Kan ni klandra mig?

3 COMMENT(S):

HAHAHA! Skitkul! :D Klockrent, verkligen!

 

Hahaha! Den var bra. Är det sådana vänner du har i Danmark, där ser man! ^^

 

:-P Måste förklara mig.. detta är inte tagit fr en av mina vänner el bekanta, utan detta är 'snott' fr en samlare av roliga uppdateringar på facebook.