The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Four years to M.D.

Är nu officiellt klar med två år av min läkarutbildning. En härlig avslutning på det här kinesiska året, innan ett nytt påbörjas. Det är på riktigt nu, vägarna som leder bakåt försvinner efterhand medan fler och fler uppenbarar sig framför mina ögon. Jag föreställer mig att jag är igång med bergsklättring, snart når jag upp till en lämplig utsiktsplats och får se framför mig hela det nätverk av vägar som slingrar sig nerför andra sidan av berget. Möjligheterna är oändliga för min fortsatta resa.

14 COMMENT(S):

Grattis Schteeeeve! 'Bara' fyra år kvar! =) Och du, 新年快乐!Hoppas du haft det trevlig helg här. 'Gong hei fat choi', 'haak yipp djun boi', 'gang söng yat tjang lau', 'san tai giin haang! Det var allt jag kunde komma på!

/Jingobells

 

:-) Tack detsamma! San nin fai lok, haak yip djun båo, sam söng si seng, sei kuai peng an! Jag kan många fler.. :-P

 

'Si si yu yi', 'long ma djeng sann' (haha som om du är en gammal gubbe!), 'man si seng yi', 'happ ga peng an'.

Nu ska vi battla! Mohahaha!

 

...jatt lou sön fång! MUHAHA.. Såååå felanvänt I know :D Men jag ville också vara med.

 

:-P Du kan använda det syrran, ifall du säger 'jatt fan fång sön' istället!

Jingobells, battle fortsätter! :-P
'dai gat dai lei', 'nin nin jao yu', 'fa håai foo guai', 'lou siu peng an'. :-)

 

hej! om man är född 1988, vilket djurår är man född i då?
har för mig att det är draken men mitt år är aldrig med i kinesiska horoskop i olika tidningar =s
/en som alltid trott att han är född i drakens år!

 

'choi yun guan guan', 'si yipp jao seng'. 'si si sun lei', 'yu yi gatt tjöng', hoi moon dai gatt'!

Ska du verkligen tävla mot mig?! Mohaha!

 

Anonym, du är helt rätt på det att de födda 1988 är drakar! Var glad för det, alla kinesiska föräldrar satsar på att få drakar! :-P

Jingy, man säger väl inte "hoi mon dai gatt' på nyår heller?! Liten varning där tycker jag! :-P Här är mina bidrag: 'bak måo gam gei', 'wan shai djao sao', 'sang yi heng long', 'tjai yun gang djön'. Beat that! :-P

 

Jag har märkt att vi battlar under Fel inlägg hehe... ok jag godtar väl min varning =/ jag får göra det bättre nu då! Håll i hatten!

'cheng chun söng djy', 'san djang lekk gin', sio hau söng hoi', 'san chun dai gatt'.

 

Jingobells, lite fel inlägg ja.. men vi är helt inne i nyårsyran ju! :-)

Här är mitt! 'fu nian gat shöng', 'xio hao söng hai', 'sui sui ping an', 'fu nian fai lok'!

 

*hurra, hurra, hurra*. Grattis! Tiden bara springer iväg. :)

Hoppas att du inte blir en vampyr-narkoman bara, fokusera på studierna istället. Haha.

 

Tack! :-) hehe, nej.. jag ska passa mig fr att bli ngn narkoman!

 

Haha jag har inte gett upp Steve! Men du har ju uppenbarligen redan förlorat för du snodde min 'siu hao söng hoi' på ditt senaste inlägg!

Mina vinnarbidrag blir 'lou yu chong pakk', 'tim deng fatt choi'!

 

fan också! hur kunde jag missa det?! :-S måste ha varit den sena timmen.. jaja, I give up. Du vann, rättvist, fröken J.! :-)