The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Globetrottern

Igång med att fixa i ordning lägenheten så att den kan klara sig till efter helgen. Firrarna mina får käka högkomprimerad flingföda under helgen. Väskorna packas för en weekend i grannlandet två broar bort, i Malmö, mitt kära Malmö.

Nej, jag ska inte träffa min Valentine i Malmö, utan skojigt nog sammanfaller kinesisk nyår med just Alla Hjärtans Dag i år. En familjehögtid, som jag tänkte vara med på, för att välkomna Tigerns år. Mitt år. Jag hotade systern min, så hon kommer också ner från Muppsala i helgen, par avion.

Jag har en plan, ska samla många röda kuvert fyllda med pengar. (Traditionellt för kinesisk nytt år.) Ska åtminstone skrapa ihop till resan t/r i alla fall! Hah!

2 COMMENT(S):

Hallå?! Kommer du hit? =D

 

Hoppas du får det trevligt! Och du får se till att träffa din Valentine också.

Sv; Härligt skratt? Vet inte vad du går på men skrattet är hemskt.. Haha.

Och hade inte hört det där om hjortjakt i England, men du har givetvis rätt i det du säger och de ser väl födan i det hela. Men i vårt samhälle anses det ju enbart vara sinnessjukt och brutalt.

Och jag har lyssnat på "Imagine"-låten nästintill hela dagen. Var trött igår när jag skrev och spolade bara fram till mitten. Hörde negressen sjunga vackert och sedan han förstöra låten. Men när jag tittade på den i morse så sken jag som en sol. Den är vacker.

Adam vågade inte ens smaka på durian efter att jag och Rickard stod och nästintill spydde, haha. Men Durian, som det heter, är världens godaste. Tonsillerna skrek av glädje, munorgasm varje gång. Ananasen i Thailand var det inte heller något fel på... Eller jordgubbs-smoothien i Bangkok. Åh, saknar! :)

Nej, trevlig helg och njut av familjesällskapet i Malmö. =)