The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Homeostase

En lång dag. Undrar varför jag alltid blir trött av att resa. Målet för resan kanske spelar in i graderingen av tröttheten. Hmm, möjligen flash-backs från dåtiden och bagaget som står vid Sveriges gränser och väntar på mig?

Märker att jag är som astroglia-celler i centrala nervsystemet, jag upprätthåller liksom cellerna homeostasen eller i folkmun kallat balansen, i närvaro av olika elementer i den här kära skaran. Inte alltid lätt kan jag väl säga. Men det är väl heller inget ovanligt.

Syster anländer imorgon likt en prinsessa, folk står på kö för att välkomna henne tillbaka och skjuts erbjuds från flygplatsen. En välkomstbankett ordnas också, tydligen har hon utnämnt mig till kocken. Jag ska alltid dra nitlotten...

2 COMMENT(S):

Oooh yeeeaaah.. men du fick specialmat. Var nöjd! :D Och du slapp dra nitlotten! Ännu mer nöjd?!

 

:-) Jag är nöjd! Mottog vår vän sin lai-si?