The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Hot Pot

"Kjempe hyggeligt!", som min norska väninna brukar säga. Startade helgen på låg växel med att hela gänget åt hot pot på min nya favoritrestaurang. Riktigt trevligt var det. Jag var nog lite väl hungrig, för jag tänkte inte alls på att få med någon liten bild när vi glufsar i oss maten.

Hot pot är ju en form av kinesisk fondue, där man har en gryta i mitten av bordet och efterhand lägger i olika ingredienser som får koka upp. Det är allt ifrån grönsaker av olika slag till sea food och kött. Denna form av matlagning är den mest sociala som jag känner till, och jag får tid att koka lite grönsaker och prata med bordsgrannarna när det kokar upp. Vi fyllde magarna till bristningsgränsen. Sen kom vi på att vi hade glömt glassbuffén! Det är ju oartigt att inte smaka liksom...

Tydligen blir jag igenkänd på stället. Kyparen kunde räkna upp hur många gånger jag har besökt restaurangen. Funderar på att ta på mig lösskägget vid nästa besök.

Chinese hot pot.

3 COMMENT(S):

Haha, sätt på dig lösskägget du! Det lät i alla fall helmysigt, ungefär som en restaurang jag var på med min värdfamilj i Japan. Vi fick kött och alltihop till bordet, sedan fick vi steka det tillsammans/själva i en slags stekpanna som satt fast i bordet. Väldigt mysigt faktiskt. :)

Och hoppas ni fått ännu mer snö av oss här i Dalarna, höhö! Det bara kommer mer och mer, får krupp snart.

Och jag ska i alla fall läsa Matte E, tror jag. Får se hur jag gör med Engelska C om jag väljer till det som en kurs vid sidan av. Kanske är smart. Jag är i alla fall öppen för att läsa utomlands. Helst vill jag läsa i Sverige, eller Danmark. Men kan tänka mig andra länder också. Går ut med ett betygsnitt på 19.4 eller lite till nu tror jag om jag har räknat rätt.

Och imorgon blir det middag och sedan utgång med vänner och "vänner", ska bli trevligt faktiskt. Hoppas du får en trevlig helg och en bra lördag, Steve! =)

Nu blev det långt men har haft fullt upp i skolan så inte hunnit kolla någon annan blogg. Men nu är det lov, finally!

 

Där får vi göra ett besök när vi kommer och hälsar på dig! =)

 

Absolut Karro! :-) Vi får försöka planera in en helg när alla har möjl! :-D