The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Just another day

Hjärnan är tömd. Satt med böckerna upp i ansiktet under hela dagen, verkligen hela dagen. Medan snön föll utanför fönstret satt jag innanför universitet och läste, flitigt. Var lite Hogwarts-känsla över det hela. Minus ugglor och trollstavar, det vill säga.

Överansträngt hjärnan, vill inte ens tänka på något som har med hjärnan att göra. Enough, säger jag bara. Vill inte ens tänka på vilka banor nerverna går i. Urkl.

Intetsägande inlägg, jag vet. Men sådana inlägg behövs också, hur ska jag annars veta vad som är mycketsägande inlägg?

1 COMMENT(S):

Mycketsägande, där var du fiffigt. Haha. Jag vill också få en Hogwarts-känsla, tyvärr har den inte infunnit sig här. Bara massa snö som virvlar förbi utanför, tror dock att jag såg ett troll. Men vad vet jag, kan ha varit Adam. ^^