The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Saturday night out

Tredje gången som Andy besöker Odense, utan att ännu ha sett hur danskar festar! Illa. Därför drog jag ihop ett mindre gästabud igår, som förfest innan vi skulle ut i natten. En massa krassliga magar, familjebesök, och utslitna själar drog kraftigt ner numret för antalet gäster. Synd. Jag som hade velat visa honom mina härliga vänner här i stan, men de viktigaste svek mig inte.

Glömde bort min kamera under kvällen, och på väg in i stan kom jag på att den fortfarande låg kvar på bordet där hemma. Har aldrig hänt förut, aldrig. Blev jag och min gamla mobilkamera. Det partnerskapet varade inte länge.

Blev en härlig afton, som gick förbi flera pubar och klubbar. Men jag lyckades med något så ovanligt som att nästan somna ståendes på dansgolvet framåt småtimmarna. Det var discoljusets fel som flashade mig i huvudet! Det blev sedan bättre på nästa klubb. Mina vänner tycker jag är makalöst... eh pinsam?.

Saturday night.

4 COMMENT(S):

Haha somna stående ute på en klubb.. det har faktiskt jag också nästan lyckats med

 

..men det hände förmodligen inte på KB, eller hur? ;-)

 

släng din mobilkamera i sjön :)

 

Köper du en ny till mig Richie Rich? :-)