The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Strömavbrott

Helt plötsligt släcktes allt. Hade precis hunnit in till sovrummet för att ta mig en tupplur, när det blev kusligt tyst, och inte ens kylskåpet brummade längre. Kände mig ovanligt avdomnad idag av någon konstig anledning, och mina planer på att träna och plugga lades på hyllan. Som jag sa igår, man vet aldrig vilken dag som blir en strejkdag.

Tillbaka till strömavbrottet, jag minns att jag betalade den saftiga elräkningen ett tag sen.. eller? Nåja, jag tittade ut genom fönstret och det var lika mörkt hos grannen. Kollektiv bestraffning? Gick för att hämta min kandelaber och tändstickor, för att sedan gå omkring med den framför mig. Det var faktiskt mysigt! De gamla måste ha haft det mysigt förr med brasor och ljusstakar. Jag till och med tog mig en dusch i skenet av ljusen, så trevligt var det.

Nu ska jag massera min vänstra öronsnäcka, efter att ha haft telefonen intryckt mot den under så lång tid. Mammor är alltid så pratglada när de väl får chansen! ;-)

Snäppet snyggare kandelaber.

3 COMMENT(S):

Den kandelabern ser ut som en eldsvåda waiting to happen! Men snygg var den, passar den som sätter design före funktion ;)

 

:-P Design och funktionalitet kan samexistera, Jenny!

 

Det är jag helt på de klara med. Det lever jag ju till och med efter, men den kandelabern är inget bra exempel på det!