The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Svettning

Det blev en lugn och dejlig kväll igår med förhoppningsvis god mat á la chinese cuisine. Det smakade bra enligt André i alla fall, men jag misstänker att han har kryddat sin bedömning en aning. Hah. Men nu har han upptäckt en ny asiatisk ingrediens i alla fall; shitakesvampar.

Såg på filmen Zozo efteråt. En bra film för den som ännu inte har sett hans skildring av människoöden under bombningen av Beirut 1987. Jag kände med pojken. En stark film.

Var fantamej så duktiga att vi gick upp tidigt idag. Skutan styrde mot badhuset där vi bastubadade. Tömde svettlagerna för veckan. Huarrligt. Nu däckade André i soffan. Jag tar det som en komplimang, han känner att detta är en fristad för vila och ro.

Klosterbakken - (mini)simhall.

4 COMMENT(S):

De' e dejlig!

Zozo har jag hört talas om, men aldrig sett. Borde kanske ta och göra det. :)

Hoppas du tar väl hand om besöket! :)

 

You should! :-)

I certainly will! :-)

 

Jag har en svaghet för soffor, inget annat !

 

...jag märkte det! :-P