The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Vilosöndag

Gårdagens fest var röj! Det var mycket folk, men ändå inte lika mycket som det brukar vara. Folk är kanske ute på skidbackarna istället? Kom hem lagom sent till sängen, men var inte trött alls av någon konstig anledning. Jag tittade på några avsnitt av Will & Grace istället. Älskar humorn!

Var annars på Bilka för att handla lite. Har äntligen en DVD-spelare igen, efter att den förra lade av för några veckor sedan. Typiskt att garantin precis hade gått ut. Förutom min gamla spelare har jag även fått fiskskålen punkterad. Jag är nog inte så populär hos mina firrar just nu. De avskyr mig. Någon som vill adoptera dem?

Fortsatt trevlig söndag! Tvättstugan kallar...

Innan bulldozern kom förbi.

3 COMMENT(S):

Jag fattar inte.. vad har hänt med din fengshuiskål? O.o

 

Det gick hål i den! :-/ Ett hål lika stort som en femkrona! Nu måste jag jaga en ny fengshuiskål! :-P Kanske med plats för 9 fiskar, 8 guld o 1 svart, denna gång! ;-)

 

Super lækker blog