The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Winter break

Kändes lite tomt på barn i stan idag. Underligt. Det är tydligen vinterlov, sportlov, februarilov just nu. Kärt barn har många namn. Jag har blivit för gammal för att få sportlov, men är inte tillräckligt gammal för att behöva dra med ungarna till någon snöbeklädd backe och rulla ner för den, än.

Varit på IKEA idag för att köpa lite prylar som jag behövde till hallen. Kom hem med fler saker än vad jag hade planerat. Grävde banne mig ett hål i Visa-kortet mitt, det skrek av smärta. Typiskt för IKEA-besök.

Efter en flitig läsedag ute på WP avslutades kvällen med hygge-fika. Supertack för alla sötsakerna! Jag borde veta bättre än att frossa i sötsaker, men mitt inre begär är för starkt. I have a weak soul.

3 COMMENT(S):

Ingen bad dig ta 6 bitar Merci-choklad!


/Rasha

 

ojoj, du nämnde inte resten!

 

och de tre kulor med vaniljglass och smält nougat som du så gärna ville smaska i dig :D