The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Aquarium

Mina fiskar har andnöd i sitt provisoriska hem. De är sönderstressade och bajar på sig. Jag ville inte se på eländet mer, och tog mig därför ut till butiken där man möjligtvis kunde finna sig ett nytt hem för de stackarna.

Hittade ett 54 liters akvarium, i samma modell som min väninna i Malmö har. Försäljaren tyckte inte att det var tillräckligt stort för guldfiskar. "De växer!", sa hon. Oh yes, I know. Så som de äter hade jag också växt.

När vi ändå pratar om akvarium, nedanstående klipp är från Okinawa Churaumi Aquarium i Japan. Så himla vackert, men så onaturligt liten yta för så stora djur. För människans nöje hålls djur i fångenskap, är det rätt?

The Ocean.

2 COMMENT(S):

bild på det riktiga akvariet tack!

:D

 

Kommer tids nog när det ser finare ut. :-)