The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Clean Monday

Mer och mer ointressanta saker som skrivs, märker jag. Men under tentaperioder så händer inte så mycket mer än att man sitter på sin ända och försöker pränta in böcker i skallen, handlar lite, eller bara är i gång med gammal hederlig procrastination.

Påsklov, det var den tiden på året som man klädde ut sig till påskkärring och fick äta mer godis än vanligt, när man var liten. Nu har alla helger förlorat sin nöjesstämpel. Inför jul ska man plugga, inför påsk ska man läsa... Inget nöjesfullt med det längre.

Jag ignorerar att tvättkorgen svämmar över just nu. Gjorde något som jag inte trodde jag skulle göra, någonsin. Istället för att tvätta kläderna, gick jag idag för att handla lite... eh.. nya (under-)kläder... Opps.

1 COMMENT(S):

Haha, helt rätt! Varför ödsla tid på att tvätta? ;)