The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Closure

Många gånger önskar vi att ett speciellt ögonblick, just det här ögonblicket, ska kunna vara för evigt. En stunds verklighet som vi hade kunnat frysa i tiden. Känslor som vi vill ska kännas på samma sätt i all oändlighet. Men inget är någonsin beständigt, ingenting kan vara för evigt oavsett hur gärna vi önskar det.

Jag följde sitcom serien 'Will and Grace' ett tag tillbaka, när den var som mest populär. Men jag ville aldrig se sista säsongen. Jag lyckades fördröja slutet i många år, men verkligheten hann ikapp mig. Slutet var långt ifrån det där sagolika "så levde de lyckliga i alla sina dagar". Det påminde mig om hur förgängligt allt i våra liv är. Min bäste vän kanske inte är min bäste vän imorgon.

Vi kan hoppas, vi kan försöka hålla fast vid vår tro om att vi kanske får chansen att vara undantagen som bekräftar regeln. Men vem vet vad som sker imorgon, som kan kasta om hela din tillvaro. Vem vet om det blir du och jag, till the end.

Grace: "Destiny is just something for young people to believe in."


Last episode.

3 COMMENT(S):

vilket fint citat stivi! det ska jag sno! =P /ishita

 

Det är bra härligt att läsa din blogg Steve, känns lite hemma på något vis. Vardagsfilosofi, medicinstudernade och resor. Ab fab! (Absolutely fabulous) :)

Visst är det ibland en skrämmande tanke att allt förändras, man vill bara skrika stopp och hålla fast allt i ett ögonblick. Och samtidigt är det tur att livet förändras, att inget är statiskt. Huj så apatiskt det skulle bli!

 

Sno du på bara Ishi! :-)

Diarium, tack för den bästa kommentaren på ett tag! :-) Så vet jag att det finns ngn som inte blir uttråkad av mitt vardagsbabbel iaf! :-)