The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Dedicated my dear friend

Jag blir så glad, kära Rasha har blivit en stor flicka! Ett stort Grattis på Födelsedagen från mig till Dig! För att försäkra mig om att budskapet verkligen har landat gör vi det på fler sätt:

Happy Birthday!
مبروك بعيد ميلادك
Sretan rođendan!
生日快樂!


En rolig historia, eller 'fanny stollii', som min syster skulle ha skrivit på sin bästa kinesiska brytning, hände idag när jag skulle köpa tårta på konditoriet. När jag som bäst håller på med att peka ut en lämplig tårta till Rasha och förklarar hur man skriver "Grattis" på tårtan, ser jag i ögonvrån hur någon med en svart pälsmössa närmar sig skyltfönstret. Rasha kommer cyklandes mot konditoriet och nästan pressar huvudet mot fönstret för att kika in. Jag fick panik, hon fick inte se mig, det skulle ju bli en surprise där alla vänner sjunger för henne och jag hoppar upp från tårtan! Håhå, ok.. jag ska möjligtvis bara hålla i den då. Men jag vände mig tvärt om, beredd att hoppa bakom disken ifall Rash skulle stiga in genom dörren! Som tur var, gjorde hon icke det utan cyklade vidare! Jag pustade ut, och kassörskan gav mig en medlidande blick, "svenskar är bra underliga", måste hon ha tänkt.

Så känns det att bo i en liten by! Man kan inte ens gå till konditorn utan att behöva gömma sig! Det blev en skojig historia i alla fall, eller som Nina skulle ha sagt: "Ro-oligt, ro-oligt!", samtidigt som hon klappar i händerna.

6 COMMENT(S):

hehehe bra att jag inte köpte den tårtan jag stod och kikade på i skyltfönstret :D


/Rasha

 

det tredje språket på hur man säger grattis på födelsedagen på låter ju bäst, undra vad det är för härligt språk?

 

Varför fick inte jag brudens gener??

 

Vilken fin blogg du har! Ta gärna en titt på min med, om du har tid :)

 

Haha, är det för mycket begärt att få en Steve upphoppandes ur en tårta? En annan fyller trots allt 20 inom en månad så det ser jag fram emot! Höhö.

 

:-) Oh well, jag måste ju bara säga att det tredje språket är boznia.. Det mest logiska språket i världen alltså!