The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Give me strength

Jag misstänker att det är matkoman efter gårdagens matorgie som ställer till det för mig idag. Ni kan tänka er hur mycket mat som sexton personer kan laga, och lägg till två tårtor på det. Och min paj uppskattades, vilket jag är glad över. Hah. Kanske ska tänka om vad gäller matpajer..

Vaknade vid nio-tiden, gjorde mig i ordning med NRJ Danmark i bakgrunden, men sen såg sängen så himla varm och lockande ut. Jag skulle bara ligga en stund. Det slutade med att jag snarkade till tolv med Lady Gaga i bakgrunden...

Varför känns det så här inför varje tenta? Känslan av att man bara vill släppa allt och ge upp? Hade varit så mycket mer produktivt om man tänkte "djävlar anamma, nu ska jag fan fixa det här"!

0 COMMENT(S):