The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Hello Spring!

Årets första riktiga vårdag avverkad idag! Satt ute under bar himmel och åt lunch, med solen i ögonen. Det är något som jag kan vänja mig vid. Definitely. Arton plusgrader, vad sägs om det? Idag var jag glad över att inte bo längre norrut, typ Uppsala. Där har ni väl fortfarande snö? Hah!

Men baksidan av myntet, pollensäsongen är fantamej igång igen. Alltid en jävla pina. Jag märker det redan, det blir värre och värre för varje år. Nu är jag säkert allergisk mot alla slags pollen. Först ut är al och hassel. Mmm. Sedan asp, bästa herr björk, fru gräs och sist men inte minst fröken gråbo. Jag hatar hela den dysfunktionella familjen.

Nu ska jag dränka ögonen i medicin, och stoppa upp bomullsvadd i näsborrarna. God natt!

Pollenkorn.

0 COMMENT(S):